EINDELIJK! Het is zo ver!

3 december 2019 Suzanne Najaar 2019 2

2019 is bijna voorbij
en het was weer zoooo fijn… 
Tijd dus voor een nieuw programma… Helemaal klaar voor 2020!Voor de ene lijkt het nog veraf. Voor de andere is het al tijd om ‘verlof aan te vragen’ voor zomer 2020. Nu de bladeren vallen, voelt het voor mij alleszins als het geknipte moment om de planning voor het nieuwe jaar uit de doeken te doen. 
Nieuwe programma’s, nieuwe formats, nieuwe periodes… Ik ben helemaal ‘excited’ voor de lancering!
 
What’s new? 
 
1. Twee nieuwe programma’s
 Divine Discovery 
– Connect met jouw innerlijke Goden en Godinnen 
Van bij het begin ligt dit thema al te roepen: Griekenland en Goden en Godinnen… Dat spreekt toch voor zich?! 
Wel, dit jaar ga ik ervoor! De Goden en Godinnen gaan ons inspireren, voeden en verwonderen. Door hen jezelf beter leren kennen of hen in jezelf leren kennen… Een Goddelijke zoektocht verzekerd!
 Reboost your Female Power
– Training voor Vrouwelijke Ondernemers en Drukke Dames 
Heel wat vrouwen die met twee voeten in het (werk-)leven staan, hebben hier toch geen tijd voor?! Ja, en toch! Toch zijn dat net de mensen die hier veel aan zouden hebben! Dus wil ik ze toch uitdagen. 😉
Het is een training die je heel concrete tools aanreikt, die maakt dat je jezelf minder zal verliezen in alle drukte. En misschien kunnen de contacten nadien nog tot een soort ‘community’ evolueren, waardoor je een beetje Naxos-energie naar België kan brengen. 
 
2. Nieuwe format
 
Naast de groepen die ik nu reeds enkele jaren aanbied, kan je nu ook individueel of samen met je partner bij mij terecht. Spreekt de inhoud jou wel aan, maar ben jij niet zo’n groepsmens? Dan is deze format misschien wel iets voor jou!
Je kan verblijven in een prachtig appartementje in het gebouw waar ik woon, waardoor je je veilig weet. Toch heb je alle privacy. Dagelijks (of zoals we afspreken) zien we elkaar en kunnen we rond het thema (of jouw persoonlijke thema) aan de slag. 

3. KMO-portefeuille
 
Dit ga ik in zee met Compagnie Bougie. Vanaf nu worden de trainingen in een samenwerkingsverband aangeboden. Deze kunnen gesubsidieerd worden via KMO-Portefeuille. Graag had ik geschreven dat dit gaat om 40% subsidie, maar spijtig genoeg heeft net nu de nieuwe regering beslist om het te verminderen naar 30%. Maar….  
Natuurlijk hernemen we onze ’traditional’: Soulcare for Caretakers– speciaal voor hulpverleners

Free to Be staat ook terug op het programma, maar deze keer staat deze open voor een internationaal publiek. Dus mogelijks is de voertaal Engels!

Knowing me, knowing you was een groot succes. Het werd een heerlijke week, met veel verbinding. Dus ook deze staat opnieuw op het programma!   
Waarom zou je het doen? 
 
Waarom niet? Zou ik zeggen. Maar misschien heb je wel meer aan een getuigenis van iemand die de sprong waagde…    
“ Ondanks dat ik al anderhalf jaar verlangend uitkeek naar een deelname aan het Naxos-avontuur, was ik toch één van die twee lang twijfelende dames uit de vorige nieuwsbrief…
Eén zaak weet ik nu wel zeker: volgende keer ga ik geen seconde meer twijfelen!
Een ganse week werden we ondergedompeld in een bad vol aroma’s van hartelijkheid, warmte, schoonheid, vriendelijkheid, diepgang, bewustwording, (zelf)ontplooiing en -ontdekking, …
Met een nostalgisch gevoel denk ik terug aan een onvergetelijke ervaring, die ze me nooit nog gaan kunnen afnemen, en die je beslist zelf moet meemaken om te kunnen vatten dat deze magische beleving zich zo maar niet in woorden laat uitdrukken.
Super bedankt Suzanne!”                                                                                                                                
Erna, kinesiste
 
Soulcare for caretakers juni 2019 in I OUSÍA, het paradijs van Suzanne – zoals ze dat zo heerlijk enthousiast kan verwoorden. Reuze benieuwd was ik! 
    De aanvang van het avontuur begon met de reis, de grote oversteek. Wat eerst bijna een struikelblok werd, was een onlosmakend zalig onderdeel van dit avontuur. Helemaal in de Siga Siga modus kwamen we aan op het wondermooie Naxos, waar liefde alom aanwezig is! 
Met speelsheid en lichtheid liet Suzanne ons experimenteren met onze caretakers met een diepgaand en helend effect op zielsniveau, tot zelfs maanden daarna. Van ‘Soulcare’ gesproken. 
Hoe ze het doet? Ik weet het niet maar ik kan je verzekeren ‘I’ve met Suzanne in paradise’!”

Krista – psychotherapeute
 
“De ‘Eye to I’ week in Naxos was voor mij een belevingsvakantie. Op zoek naar rust en reflectie, terwijl je helemaal wordt weggezapt uit het dagelijkse gekende. De focus ligt op ervaringsleren, waardoor de meest waardevolle inzichten voor mij op de meest onverwachte momenten de kop opstaken. Suzanne is een heerlijke, hartelijke gastvrouw die een warme plek (letterlijk) naar een plaats van inzicht omdoopt.”
 
Charlotte, acteur en trainer
   
En natuurlijk is deze nieuwsbrief niet volledig zonder verhaaltje. Daarvoor werd ik deze keer geraakt door het verhaaltje van het kleine golfje. (credits to www.zinnigeverhalen.nl)
 
Het kleine golfje zei tegen de huizenhoge slaggolf, terwijl ze samen door de oceaan joegen: ‘Jij gaat straks een spetterende klapper maken, en het enige wat ik kan doen is met een klein kletsje achter jou neerploffen.’
‘Dat zie je verkeerd,’ zei de grote golf. 
‘Nietwaar. Ik ben maar een miezerig klein golfje, niemand zal zelfs maar merken dat ik er ben.’ 
‘Golfje, waar ben je van gemaakt?’
‘Van water.’
‘En waar ben ik van gemaakt?’
‘Ook van water.’
‘Dan zijn we in essentie toch gelijk. We zijn allebei van water en als we straks geen golven meer zijn, dan zijn we weer water.’
‘En dan?’
‘Wat heet het voor zin om vergelijkingen te trekken? We zijn toch hetzelfde?’
‘Verdorie, je hebt gelijk, meneer de Slaggolf. En de volgende keer word ik en monster van een vloedgolf.’
‘Ook goed,’ antwoordde de slaggolf. 

 
Misschien dat ook ik wel af en toe een klein golfje in mezelf herken ;-)Suzanne 

2 thoughts on “EINDELIJK! Het is zo ver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *