Over

Agnes

Ik ben Agnes

Mensen verbinden met elkaar, bedrijven helpen bij het aantrekken van talent en hen ondersteunen bij hun groei, is de rode draad in mijn werk. Het gaf me energie in mijn 30 jarige loopbaan in de bedrijfswereld als HR Consultant, Headhunter, Talent & Business Partner en Loopbaancoach.

Met een achtergrond van Handelsingenieur en geboeid door persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling vulde ik onderweg mijn rugzak met wijsheden uit Oplossingsgericht Coachen, NLP, Voice Dialogue, Holding Space en lichaamswerk.

Naast een professioneel matchmaker ben ik een zinzoeker en sfeervoeler.
Ik hou van mijn eerste koffie en van de eerste zonnestralen,
van woorden en beelden die raken,
van lichtheid en diepte samen,
van een vleugje mysterie en speelsheid.

Ik ben iemand die geniet van het leven in de stad met al haar verhalen
maar ook de rust van de natuur nodig heeft.
Ik ben een avonturier, een gepassioneerd wereldreizigster die graag buiten en onderweg is; genietend van de overweldigende natuur, de warme ontmoetingen, het eenvoudige en pure leven.

De laatste jaren begon ik meer te wandelen.
Op zoek naar mijn eigen-wijze ritme en pad.
Dichter bij mijn eigen natuur.

Eind 2022 stapte ik een stukje (400 km 😉 ) van de Portugese Camino naar Santiago de Compostella. Daar reeds borrelde het idee van een Griekse Camino.

Ik voel me dan ook bevoorrecht deze eerste Walk on the Wild Side mee te kunnen begeleiden. Zodat ook jij je eigen-wijze pad kan lopen op dit prachtige eiland.