Maar welke retreat dan?

Retreats

Als je het niet direct weet…

Hier wat richtingaanwijzers!

Sommige retreats richten zich naar specifieke groepen:

Knowing Me Knowing You richt zich naar koppels, dat spreekt voor zich. (En nee, je hoeft niet in een relatiecrisis te zitten. Jullie mogen het jullie ‘relatie’ het ook gewoon gunnen.)

Dat Wild Women’s Wisdom zich naar vrouwen richt, is ook weer vanzelfsprekend. We gaan hier ook vooral met vrouwelijke energie aan de slag. We gebruiken de kracht van oeroude verhalen om sterker te staan als vrouw in het dagdagelijkse leven.

Soulcare for Caretakers is speciaal voor mensen die in een zorgende rol/job zitten. Hier zoomen we wat extra in op zelfzorg: je krijgt concrete tools om die zelfzorg te implementeren in je dagelijks leven.

Walk On the Wild Side is een nieuw aanbod, dat geschikt is voor de eerder sportieve mens. In deze groep combineren we de persoonlijke ontwikkeling met fysiek uitdagende activiteiten. Dus als jij eerder een buitenmens bent, is dit misschien wel iets voor jou.

De andere drie thema’s zijn heel breed gericht:

We gaan steeds aan de slag met de subpersoonlijkheden, stukjes in onszelf. Omdat al die verschillende stemmetjes in ons hoofd beter leren kennen (ook de minder aangename), ons helpt om makkelijker keuzes te maken en steviger op ons pad te blijven.

Deze subpersoonlijkheden worden in de thematische retreats steeds via een andere metafoor benaderd: Free to be, is eerder algemeen: free to play, free to grow, free to be you…. Bij Divine Discovery kijken we naar onze binnenkant aan de hand van griekse goden en godinnen, terwijl we bij Four Elements For Balance de vier elementen als richting gebruiken om naar onze zelven te kijken.
Dus de keuze tussen deze drie, is afhankelijk van jouw connectie met deze metaforen. (En soms is het ook gewoon de timing die speelt, daar is niks mis mee. ;-))