Getuigenissen 2020 en 2021

Die ene hand, kinderlijk maar liefdevol gestrand
voelt, draagt en wijst naar mij
Die andere hand rijkt uit in een nieuw land 
vingers open, luchtdoorlatend en vrij 
’t is van ‘mij’. 

Naxos, Naxos, Naxos, Naxos,…

Het helpt om een woord soms enkele keren te herhalen om ook diep te kunnen voelen wat de betekenis ervan is. 
Het is nu enkele weken geleden en het woord Naxos zal voor altijd een beeld, geur en gevoel hebben gelinkt aan I Ouisia. Ik zie mezelf dan stappen van mijn verblijfje naar de studio van Suzanne, heerlijk door de Egeïsche zee in de ochtend, zonnetje al helder en de (soms onheilspellende Zuiden) wind op mijn lichaam. 
Daar, in Naxos heb ik na enkele zeer pittige jaren en maanden eindelijk echt een aantal dingen kunnen herschikken in beleving. De haat-liefde strijd met mijn verleden, mijn lange relatie die stopte en vooral de strengheid naar ‘mij’. 
Er is iets aan de lucht, de locatie en de opzet van de workshop die maken dat er langdurig verandering komt. Het effect was daarom niet ‘in your face’ direct daar, maar doet iets in de tijd. 
Zowel de tijd als de inzichten schrijden voorts en dat is wat free to be zo speciaal maakt voor mij. Het was hoog tijd voor mij om mijn zelfkritiek en hardheid in te ruilen voor acceptatie. 
Volgens mij is dat gelukt. 
Vanaf nu is mijne gouden rand dichtbij ‘mij’. 

Met veel geloof en vertrouwen in de werkwijze van Suzanne moedig ik jou zacht aan om deel te nemen. 

Tessa

Dag Suzanne,

Weer thuis en net terug aan het werk, reflecteer is graag op de voorbije week welke een unieke ervaring voor mij is en altijd zal blijven.
Een reis naar het mooie Naxos en een reis op zoek naar een belangrijk stukje van mezelf.

In jouw aangename studio met zicht op zee en strand
Met jouw manier van werken ,
Met je warme persoonlijkheid en hartelijkheid 

Ontdekte ik op een creatieve manier,
hoe je kan genieten van het moment,
hoe je meer leert over jezelf,
hoe je inzicht krijgt in patronen,
hoe je omgaat met bepaalde situaties,
hoe je houvast kan hebben, 
hoe het voelt om los te laten. 

De mist in mijn hoofd die ik had aan het begin maakte wat plaats voor enkele zonnestralen.
De hartkloppingen die me parten spelen zijn er nog wel maar lijken minder zwaar, minder overheersend.

Mijn eigen gemaakte talisman hangt nu aan mijn spiegel waar ik elke morgen in kijk.  
Hij zegt me dan gedag en brengt me een lach.
Deze unieke ervaring zit voor altijd in mijn hart.

Dank je wel Suzanne voor wie je bent, voor wat je doet en dank je wel voor de mooie foto’s,  ik ben er zooo blij mee !

Chris

Naxos!

Over zoeken en durven vinden
Over een universum dat dingen op je pad brengt en jij die mag (moet?) kiezen
Over verantwoordelijkheid
Over nieuwe ontmoetingen met oude zielen
Over verhalen die raken en dingen losmaken
Over Zeus, Hermes en Ares
(Oh…hallo daar Ares )
Over Athena en Aphrodite
Eindelijk Aphrodite
Over wijsheid, babbels en lachbuien
Over diepgang én luchtigheid
Over lekker eten, goeie wijn en zalige stranden
Over sterrenhemels en kampvuren…
Over zoveel meer en juist genoeg.

Dank u, Suzanne, om zo’n prachtig plekje voor ons te maken!
Ik wens iedereen op tijd en stond wat Naxos toe. Over ‘t leven, over liefde, over de essentie

Karen

Ik schreef het al eerder…een weekje Naxos bij Suzanne is een kado aan jezelf.
En ik besef…dat klinkt mss als heel wat…jezelf een hè-le week kado doen. Weg van werk, gezin en verplichtingen…
Ik kan alleen maar zeggen: we zouden dat allemaal wat vaker moeten doen. Het is heus niet zo on-overkomelijk. We zijn heus wel een weekje misbaar…(of zelfs lekker 3 weken )
Ik vind nooit de juiste woorden om te omschrijven hoe verrijkend en belangrijk (!) het is om af en toe eens die tijd te nemen om er uit te stappen, uit de drukte, de hectiek en de verplichtingen.
Het is zo belangrijk, zo nodig en toch doen we het zo weinig..:
Een weekje ontdekken, genieten, tot rust komen en eens stilstaan bij jezelf. Samen met mensen die ook al die uitdagingen kennen maar steeds in vrijheid want het is JOUW weekje. En dat allemaal onder de kundige, warme en laagdrempelige begeleiding van Suzanne.
Wijze, gepassioneerde vrouw, gids…vriendin.
Aub, gun het jezelf
Datzelfde werk, gezin, omgeving…ze zullen je er dankbaar voor zijn. Geloof me maar

Karen

En enkele reacties rond de Deep Dive Day – Dankjewel voor het vertrouwen Saar, Dieter, Mieke, Krisje, Mieke, Annelien, Hélène!

Deep Dive day: ‘what’s in a name’ is hier zeker van toepassing! Toen ik de publiciteit hiervoor op mijn Instagram zag passeren was ik meteen enthousiast. Dat kon ik wel gebruiken, zo’n dag vakantie van mezelf (dacht ik toen hé). Het was me het avontuur wel.

En dat we diep gegaan zijn staat als een paal boven water. De resultaten waren dan ook navenant. Ondanks het feit dat ik een toch wel een ietiepietie moeilijk ‘probleem’ had gekozen, en dat ik dan ook tijdens de dag af en toe de vier hoeken van mijn praktijkruimte heb gezien, was en ben ik héél blij met de uitkomst(en).

Suzanne is er in geslaagd om mij niet alleen uit de weerstand te halen, maar ook heeft ze telkens weer perfect ingevoeld waar de schoentjes knelden. Dat knellende schoentje werd dan met het meeste respect liefdevol teruggegeven waardoor ik kon gaan voelen waar juist er meer ruimte en liefde nodig was.

Ik zou zeggen, voor herhaling vatbaar binnen zo’n half jaartje. Een aanrader voor wie niet bang is van het Abysse!

Deep  Dive  Day

De hele dag lang met je eigen voelen en denken op weg zijn.                                                                                            Gedragen door een onzichtbare en ook heel zichtbare aanwezigheid van Suzanne. Net dat woord of was het de milde toon, erkennende feedback, een stimulerende opdracht…                                                               Het is fijn om jezelf deze tijd en ruimte te gunnen. Het is zalig om de ganse dag een (psycho)coach bij je te weten in nabijheid of met de nodige afstand voor het verwerken van je proces.

Doordacht  Doorvoeld  Daadkracht

(…) Want dat ervaar ik als jouw kracht Suzanne, dat je dichtbij bent en toch ‘op afstand’ waardoor wat zwaar is niet te zwaar wordt. Waardoor er plaats gemaakt wordt voor andere, letterlijk luchtigere dingen. Bedankt daarvoor.

(…) En het was heerlijk. De dag begon al direct met wat onverwachte vragen (niet de klassieke “vertel het eens”) waardoor ik onmiddellijk ook rechter hersenhelft-gewijs werd aangesproken om de zaken eens van een andere kant te bekijken. (…)

Ik maak niet zo gauw reclame, maar in dit geval maak ik graag een uitzondering.

Deep Dive Day met Suzanne Kempeneers is een echte aanrader voor iedereen die eens wat langer wil doorwerken rond thema’s, vraagstukken, supervisievragen, … met een heel erg creatieve en bekwame therapeute.

Wat een goei idee, zo’n deep dive day. Ik ben blij dat je dat aanbiedt en ik ben trots dat ik deze dag heb vrijgemaakt. En ik ben dankbaar ook voor al jouw tijd en betrokken aanwezigheid.

Hey Suzanne, ik wou je toch even op de hoogte brengen aangezien het mede dankzij jou is, (…)! Na jaren stagnatie is er weer beweging gekomen (…). Nogmaals bedankt voor de diepe duik!

Vragen? Neem contact op!

Naam:

E-mail:

Je bericht:

I Ousía gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Door verder te gaan op onze website accepteert u deze cookies en ons privacy beleid.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten