10 quotes die je leven kunnen veranderen

Welkom

Dankjewel voor je interesse, je staat op het punt mijn e-book te downloaden. Best spannend. Voor mij tenminste. Want net als in mijn zomerblogs schreef ik het ‘dicht bij mezelf’. 

Reading is a way for me to expand my mind, open my eyes, and fill up my heart.

Oprah Winfrey

Ik hoop dat dit e-book voor jou ook zoiets kan betekenen. Dat het herkenning brengt en vraagtekens. Goeie vraagtekens. Die aan het denken zetten. Die je dichter bij je kern brengen.

Nothing can dim the light which shines from within.

Maya Angelou

Dankjewel,

Suzanne
Volg me gerust op Instagram!

 

PS. Voor de duidelijkheid: wanneer je hieronder je gegevens invult, krijg je een mail toegestuurd waarin de link zit. Dus kijk even in je mailbox en indien je hem daar niet vindt, check je spam! Succes.

 
 

Download e-book

Naam:

E-mail:

I Ousía gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Door verder te gaan op onze website accepteert u deze cookies en ons privacy beleid.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close